Prijs
Categorie Kavels en Percelen
gepubliceerd datum 20/06/2018
Bekeken 301
Land Netherlands


Zoals bekend is de meeste (bouw)grond aan de rand van dorpen en steden in bezit van gemeenten, (project)ontwikkelaars en boeren. Dit betreft meestal grote percelen van meerdere hectares, welke financieel eigenlijk nooit toegankelijk zijn voor particulieren.Bij deze wil ik u een kleinere kavel aanbieden in aan de Exloerweg in Valthe, gemeente Borger-Odoorn. Exloo heeft haar bezoekers veel te bieden. Een aantal toeristische trekpleisters, een goede horeca en een schitterende omgeving voor actief en passief vermaak.


Het betreft een kavel van 1000 m2 welke sinds een aantal jaren gebruikt en onderhouden wordt als grasland. In het verleden werd de grond altijd gebruikt als agrarische grond.


De grond is in milieukundig onderzocht, waarbij geen bijzonderheden werden aangetroffen.
Er zijn geen bezwaren met betrekking tot deze grond bekend.!


De aangeboden kavel kan uiteraard ook aangekocht worden als investering/belegging voor de korte of langere termijn.
De vraag naar grond zal de komende jaren alleen maar verder toenemen omdat er geen grond meer bijgemaakt kan worden. Uw geld op een spaarrekening zetten is gezien de huidige inflatie en lage rente geen aantrekkelijke gedachte. Uw geld beleggen kan uiteraard ook mooie resultaten opleveren maar is, zoals inmiddels bekend, bijzonder onvoorspelbaar.


De huidige lage rentestand en overdrachtsbelasting en het langzaam achter ons laten van de financiƫle crisis, zorgen er echter wel voor dat NU het juiste moment is om grond te kopen.
Grond is de afgelopen tientallen jaren alleen maar in waarde gestegen en zal vrijwel nooit zijn waarde verliezen, ook al zou u als investering maar 1 euro meer verdienen per m2 dan is dat met deze oppervlakte al snel een winst van 1000 euro !
Bij een evt. bestemmingswijziging kan dit behoorlijk oplopen. De propositie ligt strategisch sterk en ligt nabij landgod "Residence Hunzebergen".


Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen, dan zie ik u (serieuze) reactie graag per mail tegemoet.


Bieden vanaf vraagprijs (kosten koper).


De oppervlakte is 1000 m2


Kadastrale aanduiding: sectie R, nummmer 492, kavel 2


Overdracht vindt plaats bij een notaris.

Naam: van der Veldt


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Centraal gelegen in Drenthe, ruime kavels op landelijk park,
   Centraal gelegen in Drenthe, ruime kavels op landelijk park,
   Kavels en Percelen - Westerbork -

   Chaletpark Het Timmerholt is vermaard om haar kleinschalige opzet, de ruime kavels en bovenal de ligging in een landelijke omgeving op nog geen 2 kilometer afstand van het centrum van het gezellige brinkdorp Westerbork. U fietst of wandelt zo vanaf h...

  • Ruime bouwkavel in dwingeloo aangeboden
   Ruime bouwkavel in dwingeloo aangeboden
   Kavels en Percelen - Hoogeveen -

   Hierbij bieden wij een ruime bouwkavel aan in het buurtschap Eemster op steenworp afstand van het mooie Dwingeloo in het bosrijke Drenthe.De kavel is ongeveer 1425 m2 groot en ligt aan een rustige klinkerweg welke u binnen 5 minuten in Dwingeloo bren...

  • Bouwgrond 1100m2 achterhoek netterden
   Bouwgrond 1100m2 achterhoek netterden
   Kavels en Percelen - Giesbeek -

   Geheel op het zuiden te koop bouwkavel ,bestemd voor een vrijstaande villa/huis .Oppervlakte pl/m 1100m2 ,bieden vanaf 100,000 .Kavel met bouwvergunning voor een huis en een vrijstaande schuur van max 120m2..Aan de voorkant blijvend vrij uitzicht Rui...


   
  verkoper:


  van der Veldt

  Lokatie: amsterdam - Netherlands


  Generated in 0.069530010223389 ms