Prijs
Categorie Midi-apparatuur
gepubliceerd datum 13/07/2018
Bekeken 302
Land Netherlands

Frontier Alphatrack compacte desktop DAW controller.
Geen drivers voor Mac Sierra.
In orginele doos met cd-rom.
Verzendkosten zijn voor koper.


Tekst komt van internet.


Algemeen De Frontier Alphatrack is een uiterst compacte DAW controller die u op elk bureau kwijt kunt. Hij heeft een intuitieve lay-out met 22 tastbare knoppen en een 100 millimeter gemotoriseerde fader en wordt via USB gevoed. Hierdoor kunt u hem overal mee naartoe nemen en is hij uitstekend geschikt voor laptops, aangezien u geen externe voeding nodig heeft. Deze controller werkt met diverse populaire DAW software zoals Pro Tools, Reason en Cubase. De Alphatrack maakt het voor u gemakkelijker om productief en creatief te werken, zonder dat u daarbij veel plaats op uw bureau kwijt bent.


Alphatrack: uitgebreide maar intuïtieve bediening De 100 millimeter fader heeft een resolutie van 10-bit voor een soepele en uiterst precieze bediening. Daarnaast is de Alphatrack uitgerust met drie aanraakgevoelige, oneindige rotary encoders met een drukknop functie. Wanneer u deze draait, verschijnt alle gedetailleerde informatie op de 32-karakter verlichte LCD scherm erboven. Verder zijn er de gebruikelijke standaard knoppen voor afspelen. Maar ook snelle bediening voor pan, send, EQ, plug-in en automatisering, en natuurlijk record, solo en mute. Dan zijn er nog vier knoppen die u kunt toewijzen aan specifieke functies van uw software.


Innovatieve jog en shuttle strip Eén van de belangrijkste kenmerken van de Alphatrack is zijn aanraakgevoelige jog en shuttle strook. Hiermee kunt u met zowel één als twee vinger te werk gaan. Schuif met één vinger over het vlak en de tijdsbalk van uw project scrolt mee. Voeg een tweede vinger toe en u kunt eenvoudig de snelheid van de shuttle bedienen of zoomen. En drukt u op de linker- of rechterkant van de strook, dan kunt u snel wisselen tussen de navigatiepunten van uw track!

Naam: Marcel v Golde


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Samson Graphite 49 - Weinig gebruikt in topconditie
   Samson Graphite 49 - Weinig gebruikt in topconditie
   Midi-apparatuur - Haarlem -

   In verband met de aanschaf van een elektrische piano is mijn amper gebruikte Samson Graphite 49 overbodig geworden en kan deze naar een nieuwe eigenaar. Inclusief originele doos en kabeltjes. Omdat het vandaag lekker weer is doe ik er ook een alumini...

  • (B-Stock) Arturia Keylab 88 MIDI keyboard
   (B-Stock) Arturia Keylab 88 MIDI keyboard
   Midi-apparatuur - Heel Nederland -

   (B-Stock) Arturia Keylab 88 MIDI keyboard De Arturia Keylab 88 is bedoeld voor de muzikant die het uiterste uit zijn MIDI-keyboard wil halen. Een formidabel 88 toetsen tellend klavier met aftertouch, 16 sublieme pads met aftertouch en een groot aanta...

  • Novation Launchkey Mini 25
   Novation Launchkey Mini 25
   Midi-apparatuur - Heerhugowaard -

   Tekoop Novation Launchkey Mini 25.Maar een paar keer gebruikt, dus zo goed als nieuw.


   
  verkoper:


  Marcel v Golde

  Lokatie: amsterdam - Netherlands


  Generated in 0.084657907485962 ms