Prijs
Categorie Hartslagmeters
gepubliceerd datum 14/07/2018
Bekeken 303
Land Netherlands

Deze saturatie meter geeft het zuurstof percentage in je bloed aan. Dit is het percentage hemoglobine in je bloed dat is verzadigd met zuurstof en wordt aangeduid met SPO2. Saturatie meters worden onder andere door medisch specialisten gebruikt om zuurstof tekort vast te stellen, door (stoppende) rokers en longpatiënten om hun gezondheid in de gaten te houden en door bergwandelaars om de effecten van hoogte verandering in de gaten te houden. Andere sporters gebruiken de saturatie meter om de effecten van intensieve training op het lichaam in de gaten te houden.


Gebruik Saturatie meter


Je gebruikt deze saturatie meter door hem om je wijsvinger te zetten en op de start knop te drukken. Binnen enkele seconden staat de uitslag op je scherm. Een normale waarde ligt tussen de 93 en 100%. De saturatie meter zendt een straal infrarood licht door je vinger en meet hoeveel van dit licht wordt geabsorbeerd. Verzadigd hemoglobine absorbeert infrarood licht op een andere frequentie dan onverzadigd hemoglobine. De vulling van je bloedvaten beïnvloedt de kracht van het signaal, waardoor deze meter ook je hartslag registreert. Deze saturatie meter is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.


Het display van de hartslagmeter


De saturatie meter heeft een OLED scherm waarvan je zelf de helderheid instelt in 10 verschillende standen. Je kiest ook welk van de 6 verschillende display opties het beste bij je past. De meter werkt met 2 AAA batterijen en geeft aan wanneer je de batterij moet vervangen. Na gebruik schakelt hij zichzelf uit om energie te besparen.


Bij de saturatie meter zit een halskoord en een zwart nylon tasje.


Met vier fysieke winkels (Arnhem-Helmond-Hengelo-Naaldwijk) en onze online shop bent u bij Fitwinkel aan het juiste adres! Wij bieden een compleet aanbod van kwalitatieve, goed geprijsde fitnessapparaten, fitnessartikelen en fitnesskleding welke u 6 dagen per week,van maandag t/m zaterdag kunt uitproberen. Voor meer informatie over onze winkels, onafhankelijk advies of onze 10.000 fitness producten, kunt u terecht op onze website www.fitwinkel.nl


Fitwinkel Arnhem
Ringoven 10 (IJsseloord)
6826 TR Arnhem
026 - 361 39 78
m.degroot@fitwinkel-arnhem.nl


Fitwinkel Helmond
Europaweg 95
5707 CL Helmond
0492 - 759 005
info@fitwinkel-helmond.nl


Fitwinkel Hengelo
Torenlaan 24
7559 PJ Hengelo
074 - 247 03 85
info@fitwinkel-hengelo.nl


Fitwinkel Naaldwijk
Hovenierstraat 122
2671 DB Naaldwijk
0174 - 25 70 06
info@fitwinkel-naaldwijk.nl


Graag tot ziens bij Fitwinkel!

Naam: Fitwinkel


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Garmin Fenix 5
   Garmin Fenix 5
   Hartslagmeters - Wanneperveen -

   Ik bied een Garmin Fenix 5 aan Inc garantie en aankoopbon. Doe een goed bod en wie weet is die van u

  • -€63 Samsung Gear Fit 2 - Activity tracker Roze Large
   -€63 Samsung Gear Fit 2 - Activity tracker Roze Large
   Hartslagmeters - Amsterdam -

   -€63 Samsung Gear Fit 2- Activity tracker Roze LargeActie prijs €136 ipv €199, op=op!! Zie meer aanbieding en product info op DealsTrackerNL. Volg ook ons op facebook en andere socials voor nog meer mega kortingen of prijsfouten!

  • Mio fuse
   Mio fuse
   Hartslagmeters - Hapert -

   Mio fuse ProductinformatieMaatS/MPolsomtrek149 - 179mmKleurBlauwMateriaalKunststofAfmetingen (b x h x d)30 x 16 x 233 mmGewicht211 gramArtikelnummer79429IP-certificeringGeen IP certificeringSchokbestendigJaGeschikt voor onderwater TooltipJaWaterdicht...


   
  verkoper:


  Fitwinkel

  Lokatie: amsterdam - Netherlands


  Generated in 0.069077014923096 ms